Hledat Košík0 Rychlá Účet
CZ
SK EN
Menu

Jaroslavický kapr na víně

Kapr na talíři

Ingredience:

Postup:

Kapra s kůží naporcujeme, osolíme, vložíme do olejem vymazané zapékací nádoby kůží nahoru. Posypeme nejprve pálivou paprikou, pak pepřem, sladkou paprikou, kmínem a zasypeme kolečky cibule. Zapečeme 15–20 minut, kapra otočíme, znovu okořeníme (už bez kmínu a cibule), podlijeme vínem a pečeme, až cibulka zezlátne.

Podáváme s čerstvým chlebem. Skvěle se k němu hodí například Cabernet Sauvignon 2008 rosé.

Informace pro účastníky Putování po vinicích 2022 zavřít
Nabídka vín Putování po vinicích 2022 zavřít
Potvrzení
Kliknutím na tlačítko níže potvrzujete,
že je Vám více než 18 let.
Potvrdit