Hledat Košík0 Rychlá Účet Menu

Rulandské bílé

moravské zemské víno 2019
Šarže 9415
Obj. číslo Z 9415
Obsah 0,75 l
Toto jedinečné, ušlechtilé a bohaté víno vzniklo historickým způsobem lisování hroznů – tedy šlapáním bosýma nohama při Burčákfestu dne 28. 9. 2019 mezi 14.00 a 16.00 hodinou. Šlapání, tedy i části výroby vína, se aktivně zúčastnily: Nálevková Tereza (Praha), Říhová Radka (Praha), Houšťová Radka (Hodonice), Adamczyková Adéla (Písek), Zapletalová Karolína (Písek), Janouškovcová Lucie (Plzeň), Bernášková Tereza (Písek), Čubrová Eva (Plzeň), Kuželová Karolína (Praha), Černá Iva (Plzeň), Žejdlová Tereza (Klášterec nad Ohří), Blažíčková Martina (Znojmo), Blažíčková Kristýna (Znojmo), Floryková Květa (Znojmo), Bílková Hanka (Znojmo), Jansová Olga (Dvůr Králové nad Labem ), Jansová Adéla (Dvůr Králové nad Labem ), Večeřová Monika (Dvůr Králové nad Labem ), Němečková Diana (Dvůr Králové nad Labem ), Dubcová Petra (Kunětice), Čaloudová Martina (Hlinsko), Picková Romana (Sokolov), Šuhájková Anna (Kunětice), Přibilová Lenka (Znojmo), Růžičková Tereza (Rybníky), Klašková Tereza (Znojmo), Balíková Tereza (Dobšice), Bílová Petra (Derflice), Dikovská Kateřina (Nový Šaldorf), Strachotová Zdeňka (Znojmo), Tesař Pavla (Hodonice), Zachariášová Martina (Jílové), Marková Jitka (Jílové), Švejnohová Hana (Jílové), Kolingerová Radka (Jílové). Šlapané hrozny byly sklizeny v Miroslavi na viniční trati Weinperky a dosáhly cukernatosti 21 °NM. Víno lze i archivovat. Všem zúčastněným Znovín Znojmo děkuje. Při vychutnávání tohoto vína přejeme mnoho příjemných zážitků.
Skladem
160
vč. DPH
Rulandské bílé Novinka
Odrůda Rulandské bílé Kategorie suché
Přívlastek moravské zemské víno Barva vína bílé
Ročník 2019 Zbytkový cukr 5,3 g/l
Obsah lahve 0,75 l Kyseliny 7,0 g/l
Vinařská obec Miroslav Alkohol 13,0 %
Viniční trať Weinperky Bezcukerný extrakt 24,1 g/l
Region Znojemsko Obsahuje oxid siřičitý
Vinařská podoblast původu Víno určené k okamžité konzumaci Víno určené k archivaci Víno suché Doporučená teplota vína při podávání 10–12 °C Odhadovaná doba názrávání 5 až 7 roků od roku lahvování Vhodné k drůbežímu Vhodné k pizze
Potvrzení
Kliknutím na tlačítko níže potvrzujete,
že je Vám více než 18 let.
Potvrdit