Hledat Košík0 Rychlá Účet Menu

Informace o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies

  1. Správce osobních údajů, společnost ZNOVÍN ZNOJMO, a.s. se sídlem Šatov 404, 671 22 Šatov, IČO: 46900144, zapsaná v Obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 845, jakožto provozovatel této webové stránky, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
    • fungování webových stránek.
  2. Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu Správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).
  3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, kterou lze zaslat na kontaktní adresu: ZNOVÍN ZNOJMO, a.s. se sídlem Šatov 404, 671 22 Šatov. (e-mail: znovin@znovin.cz) Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně, nejpozději však do 30 dní od vznesení námitky. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  4. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  5. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  6. Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies, které jsou uvedeny v bodě 10.
  7. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    • Poskytovatelem služby Google Analytics, Google Adwords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
  8. Cookies soubory jsou následně zpracovateli zpracovány tak, že:
  9. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vykonat své právo na přenositelnost údajů,
    • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
    • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – Správce výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.
  10. Správce zpracovává následující soubory cookies:
      Typ Vydavatel/ Název cookie Expirace
      Esenciální basketID_oF15Kl1p_cs-CZ persistent
      Esenciální ASP.NET_SessionId session
      Esenciální .ASPXAUTH persistent
      Esenciální ageConfirm persistent
      Analytical Google Analytics
      (_ga, cid, utmv, utmz, utma, utmb, utmc)
      persistent
      6 měsíců
      persistent
      6 měsíců
      persistent
      persistent
      session
      Tracking Sklik 30 dní max 540 dní
      Tracking AdWords 90 dní
Potvrzení
Kliknutím na tlačítko níže potvrzujete,
že je Vám více než 18 let.
Potvrdit